Recensies

Mijn vader is helaas op jonge leeftijd overleden, 70 jaar mocht hij maar worden. Tijdens de voorbereidingen van de uitvaart kwam Ina ook met heel veel ideeën. En ze luistert echt naar je wensen en begeleidt je goed door het hele stappenplan. Paar dagen voor de uitvaart heeft Ina mijn vader goed verzorgd en lag hij mooi aangekleed in zijn kist. We konden hem knuffels en kusjes geven. En samen deden we de kist dicht. Dag voor de uitvaart kwamen we erachter dat mijn moeder, zus, Eric en ik corona hadden. Maar Ina en Niek hebben het heel mooi opgelost en ervoor gezorgd dat er toch een hele mooie uitvaart was. Niek had foto’s gemaakt en gefilmd. En fijn dat heel veel dierbaren gewoon konden komen om afscheid te nemen van mijn vader en ons kwamen steunen. Wij zaten in de auto’s bij de ingang en mijn vader met bloemen en pauwenveren lag bij de ingang zodat we dichtbij waren. En familie en vrienden zochten ook contact met ons bij de auto. En met film konden we alles live volgen. En Ina las het verhaal van mijn zus Barbera voor en mijn verhaal. Na de toespraak was er tijd voor een gesprek met drinken en koek. Daarna werd mijn vader naar de uitvaart auto gebracht. Terwijl mijn zoon Stair Away to Heaven speelde op zijn gitaar. Heel bijzonder. Daarna liepen we achter de uitvaart wagen. En zwaaiden we naar mijn vader. We hadden goede nazorg. Van Niek kregen we alle foto’s en video materiaal. Van de video’s hebben we nog een video compilatie kunnen maken. Mijn vader monteerde vroeger ook video’s. Ina ging nog heel lief langs bij mijn moeder. De voorbereidingen waren helemaal top, maar de dag zelf ook. En de nazorg was ook perfect. Ina is de perfecte uitvaartverzorgster. En ze leeft ook echt met je mee. En je kan ook altijd bij haar terecht voor rouwverwerking.
Liefs Nancy

Uitvaart van Jolanda
Na een kort maar hevig ziek zijn van mijn ex vrouw was het tijd om een uitvaartondernemer te bellen om dingen te gaan regelen.
Via kennissen gehoord dat er een goede uitvaartondernemer in deze streek zat.
Op zaterdag ochtend Corina uitvaartzorg gebeld omdat ik wist dat ze niet meer lang bij ons zou zijn. Afspraak gemaakt voor de maandag.
3 uur later kwam het bericht dat ze was overleden en meteen weer Corina gebeld. Na enige tijd (Cor was op vakantie) was Ina bij mij thuis.
Na het voorstellen kwam de vraag hoe gaat het met jullie en wat kan ik betekenen voor jullie.
Aangezien mijn zoon 16 is en mijn dochter 22 maar dat zij aangaf het niet aan te kunnen zijn wij het gaan regelen. Van haar broer wisten we niet waar die woonde.
Alles was bespreekbaar en ik had aangegeven dat er weinig geld was om alles te doen en dat was volgens haar geen probleem en ze zou er alles aan doen om het betaalbaar te houden.
Na de wensen te hebben besproken ging ze enthousiast op zoek naar oplossingen om te kijken waar bespaard kon worden.
Niets geen wollig gepraat zoals ik gewent was van de grote uitvaartondernemingen maar duidelijk taal en eerlijkheid en volledig openstaan voor vragen van mijn kant.
Toen ze wegging had ik een heel goed gevoel dat ik voor hun gekozen had.
Elke dag persoonlijk contact en overleg en meerdere keren dat ze even langs kwam om te kijken of alles goed ging en of er nog wensen waren.
Ze hadden meerdere begraafplaatsen uitgezocht en netjes op een rijtje gezet wat elke begraafplaats zou gaan kosten maar dat ik daar niet meteen een besluit over hoefde te nemen maar even moest gaan kijken en dan een beslissing nemen. Zo relaxed als dat voelde. Neem de tijd want dan kan ik het goed doen was het gevoel wat ze mij gaven.
Op de dag van de begrafenis was alles perfect geregeld en Cor was er ook bij om ons te ondersteunen.
De dagen erna nog meerdere keren contact gehad over hoe het met ons ging en dat is toch de warmte die ik altijd heb gemist bij de grote uitvaartondernemers.
Geen enkele keer het gevoel gehad dat ze er alleen zaten om geld te verdienen.
Het gaat hun er alleen om dat alles gedaan word zoals de klant het wenst met veel begrip, liefde en ondersteuning voor de nabestaanden.
Ik kan niet anders zeggen dan dat dit de eerste keer is dat ik een goed gevoel aan een begrafenis over heb gehouden en dat het niet alleen om geld draait maar ook om een stukje menselijkheid.
Cor en Ina zijn 2 mensen die op een geweldige wijze hun vak uitvoeren en daar mij het gevoel gaven er voor ons te zijn om alle vragen en problemen voor ons op te lossen.

Bedankt voor alles wat jullie voor ons hebben gedaan.

Rob

Cor en Ina
Het overlijden van mijn broer had een grote impact. Totaal niet wetend wat hij zou willen,
een gebroken gezin, kleine kinderen.
Voorwaar geen eenvoudige opgave om daar een goed afscheid te verzorgen.

 

Het is je gelukt.
Je gaf ons tijd,
Je gaf ons raad,
Je adviseerde,
en je liet ons nadenken, afwegen,
Jij en je collega hielpen daar waar nodig.

Je was er: Als ik het even niet meer wist was er geen paniek,…… maar JIJ.

Dank voor alles.

Fam. Oostendorp

Voorzorg als gesprek
Na afloop is er geen mens die kan zeggen dat ie tevreden is over zijn uitvaart of crematie.
Maar Corina maakt het mogelijk met een gerust hart je afscheid van deze wereld voor te bereiden. Hoe? Door alle denkbare (en ondenkbare) wensen bespreekbaar te maken. Door te wijzen op allerlei mogelijkheden waaraan je zelf niet zo snel gedacht zou hebben. Professioneel, geduldig, persoonlijk en meelevend. En na die bespreking, heel belangrijk, wordt het contact onderhouden. Want wensen kunnen veranderen, mensen kunnen veranderen. Dus het contact eindigt pas als uiteindelijk ook de nabestaanden tevreden zijn.
Ina bedankt voor de goede voorzorg, en we hopen dat de nazorg nog een tijdje wordt uitgesteld.
Namens een tevreden moeder en dochter.

 

Na een voorgesprek kregen we een kaartje met de volgende tekst
Hierbij willen we jou bij deze, heel hartelijk bedanken.
Ik wil even mijn complimenten maken
Voor de wijze waarop jij ons zeer integer en prettig
Hebt geholpen i.v.m. alle zaken rondom onze evt. uitvaart.
Het heeft ons, maar vooral mijn man een stukje rust gegeven.
Wij hebben er alle vertrouwen in!
Nogmaals heel hartelijk dank.
Vriendelijke groet.
Fam Bakker Hoogkarspel

 

Cor en Ina
Na het overlijden van mijn man en onze vader zijn we door derden in contact gebracht met
Corina uitvaartzorg, die voor ons de uitvaart hebben verzorgd.
Naar onze mening hebben jullie het gehele proces op de juiste wijze en conform de afspraken begeleid. Jullie staan open voor de wensen en vragen van de nabestaanden en stonden ons met advies terzijde. Wij hebben jullie persoonlijke aandacht en rustige werkwijze als prettig ervaren.
Dank hiervoor.
Fam Truijens

 

Voor Cor en Ina
Ik ben niet alleen nauw betrokken geweest als executeur-testamentair maar ook als broer, bij het overlijden van mijn zus. Het vele werk bij de voorbereiding, uitvoering en nazorg van de uitvaart had ik nooit alleen kunnen doen.
De medewerking van Cor- Ina is onmisbaar gebleken. Jullie medeleven en inzet bij de vele werkzaamheden was groot en heel goed! Niets leek jullie te veel. Dank je wel hiervoor.
Dhr Heilig Hoorn

 

Beste Ina en Cor
Namens de familie Reus wil ik u hartelijk bedanken voor de goede begeleiding, verzorging en organisatie bij het overlijden van ons Moeder. Alles was tot in de puntjes verzorgd en daardoor hebben wij als familie geen omkijken gehad aan alles wat u voor ons uit handen nam.
Dat gaf veel rust in de familie waardoor wij meer aan afscheid nemen van ons Moeder toe konden komen.
Fam Reus

 

Hallo Cor- Ina
Namens de familie en mij heel veel dank voor de professionele begeleiding en vooral jullie warme belangstelling bij het overlijden van ons Mam.
Het heeft ons goed gedaan om zulke mensen in je verdriet om je heen te hebben.
Hartelijk dank hiervoor.
Caroline

 

Beste Lezer,
Een jaar voor het overlijden van mijn man heb ik Ina gebeld.
Samen hebben we alles doorgenomen en onze wensen besproken,
En op papier gezet,dat gaf wel RUST,
want ik wist dat ik alleen kwam te staan, en moest het ook accepteren.
Alle verjaardagen hebben we gevierd, en onze dochter was ook nog eens
12 ½ jaar getrouwd, gewoon gevierd.
Ook dat kun je bespreken met Ina, hoe gaan we dat doen….
We kwamen tot de conclusie, gewoon doen wat in je vermogen ligt.

En dan is het zover. Mijn man is thuis overleden.
Ina gebeld, en ze wist natuurlijk al heel veel, door de voorbespreking.
Samen met haar en met mijn dochter hebben we de kist uitgezocht.
Ina en ik hebben mijn man afgelegd en thuis in zijn vertrouwde omgeving opgebaard.
Hij had ook nog wensen,
wat Ina wel wist, en ik niet. Dat heeft zij ingewilligd. ” MOOI”.
De kerkelijke uitvaart is prachtig verlopen, precies zoals hij het wilde,
en met een erehaag hebben we hem naar zijn laatste rustplaats gebracht.
Met de papieren wat betreft de uitvaart heeft Ina alles afgehandeld.
Voor ons was Ina een zeer betrokken persoon, op persoonlijk als op professioneel gebied.
De gehele brief lezen? Klik hier

Mieke