Uitvaartverzorgster

 

Ina Sjaardema

Gehuwd, moeder en oma
In het verleden ben ik werkzaam geweest in verpleeg- en verzorgingshuizen. Daar heb ik vele mensen palliatieve zorg mogen bieden. De opvang van alle betrokkenen er om heen was en is voor mij minstens zo belangrijk. Daarom ben ik nu ruim 13 jaar uitvaartverzorgster.

Wat mensen van mij zeggen:“ Toegankelijk, hartelijk, zorgzaam, passie, ervaren, levenslustig en nuchter. Merkbare liefde voor mensen én voor het vak.”

Specialiteiten: Luisteren, meedenken, organiseren en oplossingen vinden en problemen voorkomen die mogelijk kunnen ontstaan.

Vragen, twijfels, even van gedachten wisselen of een kostenloos adviesgesprek?

Bel mij op: 06 – 22 28 40 84 of stuur een email naar: Ina@CorinaUitvaartzorg.nl

Ik kom graag bij u langs om samen een oplossing te vinden die u rust zal geven.

 

“Omarm de dood
En geniet van het leven.
Als overlijden bespreekbaar wordt gemaakt: brengt het RUST!”

Uitvaartverzorging Nederland

De stroming gaat door…

Het logo dat het gezicht vormt van Corina Uitvaartzorg is met zorg gekozen en beeldt een steeds smaller wordende rivier uit. Ook de grootte van de stenen is met opzet gekozen. De overledene en de nabestaanden staan voorop.

De eerste steen staat voor de overledene. Door zijn aanwezigheid op aarde is de stroom veranderd, maar die stroming… die gaat altijd door.
De tweede steen staat voor de nabestaanden. Voor hen zal de stroming nooit meer helemaal hetzelfde zijn.
De derde steen staat voor ons, Corina Uitvaartzorg, en de manier waarop wij de stroming van emotie, pijn en verdriet weer wat tot rust brengen, zodat een moeilijke en verdrietige periode langzaamaan deel zal gaan uitmaken van de stroming van het dagelijks leven.