Zijdebloemen

zijdebloemen

Klik hier om onze hele collectie te zien

Duurzame rouwarrangementen met zijdebloemen

Arrangementen kunt u bij ons leasen voor de periode van de uitvaart, maar ook kopen.

Mogen wij ook de uitvaart verzorgen, dan krijgt u een stuk van ons gratis “te leen.”

Omdat we duurzaam willen ondernemen en ook rouwarrangementen voor mensen met een beperkte beurs beschikbaar willen maken, hebben we voor de uitvaartzorg en een aantal bijzondere arrangementen samengesteld van zijde bloemen.

De kwaliteit van zijdebloemen is de afgelopen jaren dermate verbeterd dat zij nauwelijks nog te onderscheiden zijn van echte bloemen, alleen verwelken onze boeketten niet en blijven ze tot de laatste dag mooi, zonder ze water te moeten geven.
In verband met kans op vocht- en windschade hanteren we verschillende tarieven voor binnen of buiten gebruik, bijvoorbeeld als het stuk bij een begrafenis bij het graf komt te liggen.

Onze zijdebloem arrangementen zijn al te leasen vanaf € 40,-.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Vraag ernaar bij Corina Uitvaartzorg.

Ina Sjaardema. Tel: 06-22284084.

Klik hier om onze hele collectie te zien.

Wist u dat wij ook voor bedrijven arrangementen maken?

Zijdebloem arrangementen geven een schitterende uitstraling bij u op kantoor als blikvanger bij de ingang of om de vergaderruimte de noodzakelijke rust te laten uitstralen. En uw werknemers kunnen niet meer vergeten om de bloemen water te geven. Ook leasen we arrangementen tijdelijk uit, voor b.v. een presentatie of een open dag. Bel ons even en we bespreken met u de mogelijkheden.